|
Post by rafnadel on Oct 8, 2017 3:47:37 GMT -5
|
|
leo
Destrier
|
Post by leo on Oct 8, 2017 8:23:59 GMT -5
Aurora Nova. Premier War Robots Family sk?adaj?cy si? z 12 rozdzia?ów, podzielony pomi?dzy 5 rozdzia?ów Android i 7 rozdzia?ów z iOS. Z 350 pilotami, zjednoczonymi przez Facebook, Discord i nasz? witryn? www.auroranova.net, Aurora Nova jest najwi?ksz? rodzin? klanów na robotach wojennych. Je?li uwa?asz, ?e chcesz do??czy? do naszej rodziny, daj mi krzyk i zorganizuj? dla ciebie miejsce w jednym z naszych 12 klanów. Klany IOS: Auroa Nova IOS AURORA AUDAX DRACONIA AURORA AORORA TORMENTUM AORORA SERICA AURORA EXCELSIS ANDROID CLANS: AURORA NOVA AURORA LUVENIS AURORA PROXIMA AURORA TENEBRIS AURORA SUPERNOVA 12 ROZDZIA?Y JEDNA RODZINKA DO??CZ DO AURORA NOVA ?? DISCORD MUSI BY?! Je?li chcesz sta? si? cz??ci? naszej rodziny, pls wy?lij mi ur screenshad zrzutów do hangaru i pls wype?nij ten formularz Nazwa: ID: System operacyjny: Kontakt e-mail: Przybli?ona aktywno??: Liga: Wieszaki na wieszaki: Niezgoda: Lokalizacja: Aby do??czy? do grupy, przejd? na stron? www.auroranova.net/join lub napisz do mnie na adres adinidhi4@gmail.com
|
|
|
Post by Uhnonimis on Oct 8, 2017 10:07:20 GMT -5
|
|
leo
Destrier
|
Post by leo on Oct 8, 2017 10:51:40 GMT -5
unihonimus didnt understand what u said
|
|
|
Post by Uhnonimis on Oct 8, 2017 11:58:45 GMT -5
He asked in Polish (at least it looks like Polish--it could be Czech, or something similar) and you answered him in the same language. That is effective recruiting!
|
|
leo
Destrier
|
Post by leo on Oct 8, 2017 14:01:58 GMT -5
thanks unihominus
|
|